LIPO BATTERY
Algemeen

Zo laad je de NiMH, Li-Po en Li-Ion accu’s juist op.

Automatische elektrische airsoftgeweren (AEGs) bieden veel voordelen, met name een snelle vuursnelheid en de mogelijkheid om geen groen gas of C02 te hoeven kopen. Echter, AEGs worden allemaal aangedreven door batterijen, en het constante feit met batterijen is dat ze uiteindelijk leeg raken.

Verder lezen
badges airsoft kopen
Tips & tricks

Hoe maak je een DIY patchwall?

Net zoals je nooit genoeg replica’s kan hebben, kan je ook nooit te veel patches hebben. met slechts drie items hebben leuke patchwand gemaakt die overal ophangen kan worden.

Verder lezen
AEG's
Tips & tricks

Het Opsporen en Oplossen van Storingen bij Airsoft Replica’s: Een Uitgebreide Gids

Airsoft is een opwindende activiteit die draait om precisie en actie, maar net als elk technologisch apparaat kunnen airsoft replica’s soms storingen vertonen. Het is belangrijk voor elke airsofter om basiskennis te hebben over het opsporen en oplossen van veelvoorkomende problemen. In deze uitgebreide gids zullen we de stappen bespreken om te handelen als je airsoft replica niet schiet, afwijkt of vastloopt.

Verder lezen
AEG's
Onderhoud

Airsoft Onderhoudshandleiding voor Beginners

Het onderhouden van je airsoft replica na een skirm is essentieel om de duurzaamheid en prestaties te behouden. Hier is een algemene handleiding voor het uitvoeren van een onderhoudsbeurt

Verder lezen